TicketJames.com

Met TicketJames.com regelt u gemakkelijk en snel uw online ticketverkoop. Met ons systeem heeft u altijd realtime inzicht in het aantal verkochte tickets en de ontvangen ticketgelden. Daarbij biedt TicketJames.com u verschillende marketingtools waarmee u het effect van uw reclameactiviteiten kunt meten en versterken. Voor theaters, concertzalen en andere locaties die gebruikmaken van placering biedt TicketJames.com een vernuftig systeem. Vul de zaal zoals u dat wilt. Sluit bepaalde plaatsen uit, reserveer zitplaatsen of geef deze later vrij. Ook bij verkoop via voorverkooppunten of bij het verkopen van cadeaupassen en series is TicketJames.com de oplossing die het voor u gemakkelijk maakt.

In samenwerking met DagjeWeg.NL heeft Eskes Media B.V. een versie ontwikkeld waarmee vrijetijdsaanbieders niet alleen hun ticketverkoop op hun website integreren, maar ook tickets kunnen verkopen via externe partijen als DagjeWeg.NL Tickets en VakantieVeilingen.

Beursorganisatoren en grote organisaties vertrouwen al jaren op TicketJames.com om de aanmelding voor personeelsbijeenkomsten en beurzen soepel te laten verlopen. Door bezoekers te registeren weet u met hoeveel deelnemers u rekening moet houden en vermijdt u ongenode gasten door toegangscodes in te stellen.