DagjeWeg.NL

Via DagjeWeg.NL komt een groot deel van onze bezoekers uiteindelijk bij ons terecht. Mensen die op zoek zijn naar een uitdagend, verrassend en uniek uitje komen via DagjeWeg.NL in aanraking met CtheCity voor de stadstour in het donker.
- Annick Versluis CtheCity

DagjeWeg.NL is online marktleider op het gebied van dagtoerisme en uitstapjes en heeft de grootste en meest volledige uitdatabase van Nederland, met 7.000 uitstapjes, 4.000 kalenderactiviteiten, 8.000 redactionele verhalen en enkele duizenden arrangementen.

DagjeWeg.NL is een platform voor culturele en toeristische bedrijven, destinatiemarketing, citymarketing, familie & gezin, partners, senioren (bereik: 13 miljoen bezoekers per jaar). DagjeWeg.NL is een inspiratiebron voor miljoenen mensen, die een bestemming zoeken voor een dagje uit. Attractieparken en dierentuinen, speeltuinen en zwembaden: alle informatie is te vinden. De redactie van DagjeWeg.NL vult dit enorme aanbod van uitjes aan met interessante artikelen, opmerkelijke nieuwtjes en (video)reportages.