Opleiding is heel belangrijk bij Eskes Media. Iedereen die er werkt, leert voortdurend dingen bij. In toekomstige werknemers investeren we ook graag. Daarom heeft Eskes Media erkening aangevraagd als 'leerbedrijf' voor verschillende vakgebieden. Zo delen onze experts hun kennis voor een nieuwe generatie. 

erkend leerbedrijf eskes media ede


Voor sommige vakken was Eskes Media al een erkend leerbedrijf, een aantal personeelsleden hebben we hier ook aan te danken. Voor een paar van de meer technische en creatieve vakken heeft Eskes Media nu ook die erkenning gekregen van het SBB. Zo hopen we binnenkort een leuke en uitdagende stageplek aan te kunnen bieden aan een applicatie- en mediaontwikkelaar, die samen met onze programmeurs en ux-designers mooie producten kan maken. Ook is er plaats voor een mediavormgever en een Allround DTP'er.

Eskes Media wil graag de eigen kennis delen, maar kan ongetwijfeld ook iets leren van de toekomstige ontwerpers en ontwikkelaars. Wij zijn er alvast reuzetrots op dat we nu ook voor hen een erkend leerbedrijf zijn.

erkend-leerbedrijf-SBB