Aanbieder in de recreatiesector? Bezoek de Recreatie Vakbeurs van 28 tot en met 30 november. Eskes Media is present! En wel met onze allernieuwste merknaam DagjeWegWijs en het oude vertrouwde DagjeWeg.NL. Drie redenen waarom je deze beurs niet mag missen.

Leonie voor de DagjeWeg.NL Roll Up banner in de Edesche Concertzaal

1. Gratis hulp bij het vergroten van je doelgroep

Het team van DagjeWegWijs en DagjeWeg.NL staat paraat om aanbieders uit de recreatiesector verder te helpen. Vragen over de online presentatie van je bedrijf of wil je je doelgroep vergroten? We denken graag met je mee en geven je de nodige tips en tricks. Een extra leuke bijkomstigheid: met het ‘Grote DagjeWeg.NL Rad van Avontuur’ maak je kans op heel veel leuke prijzen!

2. Inspiratie opdoen op de enige recreatiebeurs van de Benelux!

Leuk: de Recreatie Vakbeurs is uit haar regionale jasje gegroeid en richt zich dit jaar op bezoekers uit alle windstreken van het land en daarbuiten. Inmiddels hebben 245 exposanten zich aangemeld en daarmee is het aantal van vorig jaar nu al overtroffen. Het beursoppervlak is dan ook flink vergroot van drie naar zeven beurshallen vol inspiratie, beleving en kennissessies.

3. Enorm aanbod voor de recreatiesector

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je attractiepark of wil je kennis opdoen over versterking van je imago? De Recreatie Vakbeurs bedient met haar aanbod elke aanbieder binnen de recreatiesector. De beurs is voorzien van een flinke portie beleving, waarbij de themapleinen een absolute blikvanger zijn. Happy Camping richt een complete hal in als camping en Happy Beach zet de ‘live speeltuin’ in zomerse strandsferen. Zoals organisator Tom Verbeek het zegt: “Van deze beurs gaat het hart van de recreatieondernemer sneller kloppen.” Dat lijkt ons reden genoeg om te gaan!

Bezoek de Recreatie Vakbeurs op 28, 29 of 30 november in Evenementenhal Hardenberg. Bekijk de website van de Recreatie Vakbeurs voor meer informatie.