NieuwsberichtDagjeWeg.NL in de race voor Website van het Jaar 2018

Voor het vierde jaar op rij staat DagjeWeg.NL trots tussen de genomineerden voor Website van het Jaar. In de categorie Vrije Tijd doet de grootste website op het gebied van dagtoerisme een gooi naar de titel en gaat de strijd aan met onder meer de Efteling, Duinrell en Fietsnetwerk.nl.

molen-dagjewegnl-website-jaar-2018

Lees meer


Top 25 uitjes van 2017

Op DagjeWeg.NL doen dagelijks heel wat mensen inspiratie op voor een dagje uit tussen het enorme aanbod aan uitstapjes (maar liefst 7379 op het moment van schrijven!). Maar er zijn een aantal uitstapjes die onmiskenbaar populair waren afgelopen jaar. Wat zijn de populairste uitstapjes van 2017?


Lees meer


Eskes Media op de Recreatie Vakbeurs: het was een succes!

Het was de zestiende editie van de Recreatie Vakbeurs met dit jaar bijna twee keer zoveel beurshallen als vorig jaar! Het team van Eskes Media stapte op 28 november de beursvloer op en was aangenaam verrast door de prachtig ingerichte belevingspleinen. Maar de grootste verrassing zat hem wel in de leuke gesprekken die we hadden met bezoekers!

Lees meer


Kerstmarkten onverminderd populair op DagjeWeg.NL

EDE - Niet alleen de pepernoten in de supermarkt waren er vroeg bij. Op DagjeWeg.NL wordt al sinds september gezocht naar uitjes voor de kerstdagen, kerstmarkten en winterse uitstapjes. Het woord ‘kerstmarkten’ staat al weken bovenaan de zoekwoordenlijst van onze website. De speciale ‘kerstmarktenpagina’ met haar bijna driehonderd kerstmarkten wordt dan ook druk bezocht. In de maanden oktober en november zochten al 43.144 mensen naar inspiratie op deze pagina.

Lees meer


Bezoek de DagjeWeg.NL stand op de Recreatie Vakbeurs

Aanbieder in de recreatiesector? Bezoek de Recreatie Vakbeurs van 28 tot en met 30 november. Eskes Media is present! En wel met onze allernieuwste merknaam DagjeWegWijs en het oude vertrouwde DagjeWeg.NL. Drie redenen waarom je deze beurs niet mag missen.

Lees meer


Nederlands Openluchtmuseum wint DagjeWeg.NL Award 2017

EDE - Het Nederlands Openluchtmuseum is de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017! Vrijdag 13 oktober mocht het museum de award in ontvangst nemen. Het publiek stemde de afgelopen maanden op hun favoriet en bezorgde het Openluchtmuseum de klinkende overwinning. Museum van de 20e Eeuw (Hoorn) en het Oude Ambachten & Speelgoed Museum (Terschuur) eindigen respectievelijk op een tweede en derde plek. 

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.