NieuwsberichtNederlands Openluchtmuseum wint DagjeWeg.NL Award 2017

EDE - Het Nederlands Openluchtmuseum is de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017! Vrijdag 13 oktober mocht het museum de award in ontvangst nemen. Het publiek stemde de afgelopen maanden op hun favoriet en bezorgde het Openluchtmuseum de klinkende overwinning. Museum van de 20e Eeuw (Hoorn) en het Oude Ambachten & Speelgoed Museum (Terschuur) eindigen respectievelijk op een tweede en derde plek. 

openluchtmuseum_award_artikel-1507887672

Lees meer


Hoera! DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar 2017!

Feest! DagjeWeg.NL is namelijk opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar. Van 21 september tot en met 26 oktober is de stembus geopend en geeft het Nederlandse publiek haar mening over de kwaliteit van DagjeWeg.NL en de andere genomineerden. Stemmen jullie ook op de website met de meest volledige uitdatabase van Nederland? 

Het publiek mag stemmen!
DagjeWeg.NL is genomineerd in de categorie Vrije Tijd en gaat de strijd aan met verschillende uitstapjes en ticketaanbieders. Het publiek brengt vanaf nu haar stem uit via websitevhjaar.nl. Per categorie komen er twee winnaars uit de bus: de Populairste Website en de Beste Website. De website met de meeste stemmen vanuit het publiek is de populairste website. Daar kun jij dus aan meewerken! De beste website heeft de hoogste kwaliteitsscore, op basis van inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Wat kun je als stemmer winnen?
Als stemmer maak je kans op leuke prijzen, zoals een SONOS PLAY:5 of één van de 5 Bol.com cadeaubonnen van €100,-. De Website van het Jaar verkiezing richt zich op de kwaliteit en inhoud van websites en wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 23 november 2017. 

WUA verkiest DagjeWeg.NL tot één van de beste
Nog meer onderzoeksresultaten! Naast genomineerd te zijn voor Website van het Jaar 2017, komt DagjeWeg.NL volgens de Digital Excellence Monitor als één van de vijfentwintig beste websites uit de bus. De uitstraling, klantbeleving, het aanbod en het merk kwamen bij dit onderzoek van de WUA aan bod. DagjeWeg.NL scoort gemiddeld een 7,4.

Lees meer


Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2017?

Iedere dag zitten we als redactie van DagjeWeg.NL met onze neuzen boven op alle ontwikkelingen op het gebied van dagtoerisme in Nederland. In 2009, 2010 en 2015 reikten we de DagjeWeg.NL Award uit voor het best gewaardeerde uitje. Dit jaar zetten we 10 uitstapjes opnieuw in het zonnetje: zij maken kans op de DagjeWeg.NL Award 2017! Stem op jouw favoriet en win vrijkaartjes voor een van de genomineerde uitjes!

Lees meer


Top 5 populairste uitjes op Hemelvaartsdag

O wat hebben we een mazzel met het weer gehad afgelopen hemelvaartsweekend! Wat waren op DagjeWeg.NL de populairste uitjes en activiteiten op Hemelvaartsdag? Wij zetten ze voor je op een rij én blikken vooruit naar Pinksteren.

Toerist maakt foto tijdens dagje uit

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.